Om oss

JO Byggtjänst AB startades för mer än 25år sedan som bygg och snickeri firma med Johnny Olofsson som ägare. Slutet på 1990 talet ändrades inriktningen av bolaget till att specialisera sig på att jobba med golvuppbyggnationer och golvspacklingar. Under 2005 ändras ägarstrukturen och Peter Davidsson kommer in som delägare i bolaget. Företaget expanderar och idag består bolaget av ca 10 personer. JO Byggtjänst är idag ett etablerat och erfaret bolag i golvbranschen och en av Sveriges marknadsledare inom golvuppbyggnationer med lättbetong och golvspacklingar.

Våra huvudleverantörer av material är Weber, Cellbetong och Mapei, vilka är marknadsledare inom sina segment.

JO Byggtjänst är Certifierad Weber Golventreprenörer (CWG) och specialister på CellBetongsprodukter och appliceringsmetoder.

JO Byggtjänst har egna pumpar, blandare och utrustning för att kunna utföra arbeten på mest kostnads- och tids effektiva sätt. Vår personal är utbildade på våra material och utrustning samt har stor kompetens och kunskap för att kunna möta de krav som en krävande kund kan ställa på oss som entreprenör.

Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla våra leveransmetodiker som vår personal.

Våra kunduppdrag är allt från de stora riksbyggarna, medelstora och mindre byggare till privatpersoner.

Vi är medlem i Sveriges Byggindustrier, Stockholms Byggmästarförenig och Golvbranschens Riksorganisation (GBR) och alla anställda har självfallet ID-06.

Så har du läst allt detta om oss och vill komma i kontakt med oss tveka inte utan klicka här!